ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ 2019

Μετακίνηση προς Ιωάννινα & συμμετοχή στο δείπνοΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ στις 20 & 22/9/2019
ΑΘΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ενόψει της διεξαγωγής της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκδήλωσης για την Θαλασσαιμία που θα διεξαχθεί από τις 20—22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα, η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηπείρου έχει εξασφαλίσει τη δωρεάν μεταφορά των συνέδρων προς και από την πόλη των Ιωαννίνων, από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι Σύνεδροι που επιθυμούν την μετακίνησή τους από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη προς τα Ιωάννινα (με επιστροφή), παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο ως την Παρασκευή 30/08/2019, δεδομένου ότι η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον 20 συμμετοχές από κάθε πόλη. Επισημαίνουμε ότι όσοι δεν εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον για μεταφορά έως και την παραπάνω ημερομηνία δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες των συνέδρων που θα μετακινηθούν με λεωφορεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη προς τα Ιωάννινα (με επιστροφή)

Πληροφορίες:

  • Αναχώρηση από Αθήνα, ώρα 09.00 & Θεσσαλονίκη 20/9, ώρα 10.00 (τα σημεία αναχώρησης θα ανακοινωθούν αρχές Σεπτεμβρίου).
  • Επιστροφή από Ιωάννινα 22/9 και ώρα 14.00 (σημείο Αναχώρησης Ξενοδοχείο Grand Serai).
  • Για κράτηση θέσης παρακαλούμε να αποστείλετε e-mail στο (info@conferre.gr) το αργότερο έως και τις 30/8/2019
  • Η επιβεβαίωση για τη μετακίνηση σε όσους δηλώσουν ενδιαφέρον θα σταλεί από το Οργανωτικό Συντονιστικό Γραφείο το αργότερο έως και τις 8/9/2019 με περισσότερες πληροφορίες για το σημείο αναχώρησης.ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9/2019

Το δείπνο θα διεξαχθεί στο εστιατόρειο Φρόντζου Πολιτεία για όσους συμμετέχουν την Παρασκευή, 20/9/2019.

Κόστος συμμετοχής 10,00 ευρώ/άτομο

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική φόρμα για το Δείπνο στις 20/9/2019 δεν είναι πλέον διαθέσιμη καθώς ο διάθεσιμος αριθμός θέσεων που διατέθηκε έχει ήδη συμπληρωθεί.
Οι συμμετέχοντες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία για την παραλαβή της πρόσκλησης (με πληρωμή) το αργότερο έως και τις 19.00 στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το Οργανωτικό – Συντονιστικό Γραφείο δεν δύναται να εγγυηθεί τη κράτηση που έχει γίνει μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας λόγω μεγάλης ζήτησης.

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι για λόγους καλύτερης οργάνωσης θα διατεθεί προτεραιότητα στην αγορά κουπονιών σε όσους έχουν ήδη κάνει προκράτηση μέσω της παραπάνω φόρμας και έως και τις 10/9.

http://group.frontzupolitia.gr/