ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ 2019


Στην όμορφη και φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί φέτος η Πανελλήνια Ενημερωτική Εκδήλωση για την Θαλασσαιμία 2019.

Χαιρετισμός


Για άλλη μια χρονιά, η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας διοργανώνει Πανελλήνια Ενημερωτική Εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα νεότερα ιατρικά και επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στη Θαλασσαιμία και τη Δρεπανοκυτταρική Νόσο.

Φέτος η «Πανελλήνια ενημερωτική εκδήλωση για τη Θαλασσαιμία 2019», θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ηπείρου. Η εκδήλωση έχει σα στόχο την εκπαίδευση και την ενημέρωση των πασχόντων σε θέματα της νόσου, αλλά και την άμεση επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωσή μας ευελπιστώντας ότι για άλλη μια φορά θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Δήμος
Πρόεδρος Ε.Ο.ΘΑ.

X

Αγαπητοί Συμμετέχοντες,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΔΩ

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ηλεκτρονική φόρμα για το Δείπνο στις 20/9/2019 δεν είναι πλέον διαθέσιμη καθώς ο διάθεσιμος αριθμός θέσεων που διατέθηκε έχει ήδη συμπληρωθεί.
Οι συμμετέχοντες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να προσέλθουν στη γραμματεία για την παραλαβή της πρόσκλησης (με πληρωμή) το αργότερο έως και τις 19.00 στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το Οργανωτικό – Συντονιστικό Γραφείο δεν δύναται να εγγυηθεί τη κράτηση που έχει γίνει μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας λόγω μεγάλης ζήτησης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη προς τα Ιωάννινα (με επιστροφή)

Σας ευχαριστούμε για τη κατανόηση.