16ο Πανελλήνιο Συνέδριο
Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου


Χαιρετισμός


Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σας αναγγείλω ότι το 16o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ναύπλιο από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου 2017.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η ανάθεση της ευθύνης διοργάνωσης ενός συνεδρίου που έχει καταστεί θεσμός στα Γαστρεντερολογικά δρώμενα της χώρας μας και για το λόγο αυτό ειλικρινά ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης των Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου για την εμπιστοσύνη του. Η οργανωτική και η επιστημονική επιτροπή, καθώς και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων συνεδρίων, με την επιλογή επίκαιρης θεματολογίας και αξιόλογων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το συνέδριο του 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του σύγχρονου Ελληνικού κράτους, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της χώρας μας. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, που όλοι εξακολουθούμε να βιώνουμε δεν θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο στη διοργάνωση ενός συνεδρίου υψηλού επιπέδου, με διεθνή συμμετοχή, από το οποίο θα αποκομίσουμε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία σε ένα τομέα της Γαστρεντερολογίας, στον οποίο συνεχώς προστίθενται καινούρια δεδομένα. Εξάλλου, είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι με σκληρή δουλειά όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν, γιατί είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

Με τις σκέψεις αυτές, σας καλώ να αγκαλιάσετε το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης των Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου και να το τιμήσετε με την ενεργό συμμετοχή σας.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Νίκος Βιάζης
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα- Ηλεκτρονική Αξιολόγηση

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα με όνομα “IFNE2017” και να αξιολογήσουν τις ομιλίες.

Χρησιμοποιήστε το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου
“IFNE2017”
από όλες τις φορητές συσκευές (IOS, Android, Windows), αναζητήστε τους ομιλητές και τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και επιλέξτε “Evaluation” για να αξιολογήσετε και να σχολιάσετε τα sessions και τις ομιλίες του Συνεδρίου.

Κατεβάστε την εφαρμογή “IFNE2017”

https://goo.gl/f9Inv8 https://goo.gl/NMjHvb https://goo.gl/1xd99n

Κατεβάστε το Πιστοποιητικό Παρακολούθησής σας με τη χρήση του Barcode σας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ