10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ενδέχεται να υπάρχει φωτογράφηση και μαγνητοσκόπηση. Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα που σχετίζονται με την εν λόγω εκδήλωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/αντίρρηση/ένσταση παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας CONFERRE (email:info@conferre.gr).

Χαιρετισμός


Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Βασικής και Κλινικής Φαρμακολογίας, έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2018.

Σας καλούμε, να πλαισιώσετε τις εργασίες του Συνεδρίου και να παρουσιάσετε τις ερευνητικές σας εργασίες σε θέματα καθημερινής ορθής πρακτικής και επερχόμενης καινοτομίας στον τομέα του φαρμάκου.

Το συνέδριο αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της εταιρείας μας, μία εκδήλωση θεσμό και ελπίζουμε ότι όλοι θα συμμετέχετε ενεργά με σκοπό την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε καίρια ζητήματα που αφορούν την φαρμακολογία σε επίπεδο έρευνας και εκπαίδευσης, τους μελλοντικούς στόχους της φαρμακοβιομηχανίας και τον ρόλο του φαρμακολόγου σε αυτό το πλαίσιο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους γιατί όλοι όσοι ενδιαφέρονται είναι φορείς της καινοτομίας και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι ευκαιρία να συναντήσετε κορυφαίους φαρμακολόγους με παγκόσμια ακτινοβολία, που θα αναπτύξουν θέματα αιχμής στην έρευνα και καινοτομία γύρω από το φάρμακο. Να διερευνήσετε πιθανές συνεργασίες και να ανταλλάξετε πληροφορίες με νέους αλλά και έμπειρους ερευνητές, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Φαρμακολογίας.

Με τιμή,
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Μαρία Κωνσταντή
Καθηγήτρια Φαρμακολογίας, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας,
Τμήμα Ιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα

X

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Οι Βεβαιώσεις Παρακολούθησης είναι διαθέσιμες σε ηλεκτρονική μορφή από τη Δευτέρα 28/05/2018.

Η παραλαβή της Βεβαίωσης είναι δυνατή μετά από ικανοποιητική συμμετοχή (τουλάχιστον 60% του συνόλου του προγράμματος).

Για να λάβετε ηλεκτρονικά τη Βεβαίωση Παρακολούθησης παρακαλώ όπως συμπληρώσετε το barcode που λάβατε κατά την εγγραφή σας ΕΔΩ

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό του Συνεδρίου πατήστε ΕΔΩ

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπάρχει φωτογράφηση. Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα που σχετίζονται με την εν λόγω εκδήλωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση/αντίρρηση/ένσταση παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας CONFERRE (email:info@conferre.gr).