17ο Πανελλήνιο Συνέδριο
Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου1ο Χειρουργικό Σεμινάριο ΙΦΝΕ
Η εγγραφή των χειρουργών για το
1ο Χειρουργικό Σεμινάριο ΙΦΝΕ είναι δωρεάν.
Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ
Δείτε το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα ΕΔΩ
Δείτε το newsletter ΕΔΩ

Διαιτολογικό - Νοσηλευτικό Σεμινάριο
Η εγγραφή των Διαιτολόγων στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ
Δείτε το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα ΕΔΩ
Δείτε το newsletter ΕΔΩ
 

Χαιρετισμός


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσω, από τη θέση της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 - 20 Μαΐου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής, στη Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο αυτό έχει στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και στη διαχείριση ασθενών στον τομέα των ΙΦΝΕ.

Καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες καλούνται να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.

Η εμπειρία των επιτυχημένων προηγούμενων συνεδρίων της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης των Ιδιοπαθών Νόσων του Εντέρου (ΕΟΜΙΦΝΕ) μας δημιουργεί αυξημένο αίσθημα ευθύνης, αλλά και αισιοδοξία για μία ακόμη επιτυχημένη επιστημονική εκδήλωση.

Με τις σκέψεις αυτές, σας καλώ στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΟΜΙΦΝΕ και προσδοκώ να το τιμήσετε με την ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Όλγα Γιουλεμέ
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής