12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, στηρίζει το Run Greece Ιωάννινα, με σύνθημα «Τρέχουμε για την Επιληψία».
Εγγραφές για τον αγώνα των 5χλμ., εδώ

Χαιρετισμός


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μάϊου 2018, στο Ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα.

Το συνέδριο αυτό έχει στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και την προβολή των νεότερων δεδομένων στην έρευνα και στη διαχείριση ασθενών στον τομέα της επιληψίας. Επιπλέον, μέσω του συνεδρίου θα δοθεί η δυνατότητα στους συνέδρους να συναντηθούν και να δικτυωθούν με συναδέλφους από την Ελλάδα και κορυφαίους επιληπτολόγους από το εξωτερικό.

Καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες καλούνται να μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ποικιλόμορφα στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις και παρουσιάσεις περιστατικών, δίνοντας έναυσμα για δημιουργικό διάλογο σε επίκαιρα θέματα.

Με τις σκέψεις αυτές, αναμένω να σας καλωσορίσω στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας και προσδοκώ να το τιμήσετε με την ενεργό συμμετοχή σας.

Ελπίζω να σας καλωσορίσω όλους στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Αθανάσιος Κοβάνης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου