Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του

19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (ΙΦΝΕ), που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομάδα Μελέτης των Ιδιοπαθών Νόσων του Εντέρου στις 28-31 Μαΐου 2020, στο Corfu Holiday Palace, στην Κέρκυρα

Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προβολή των νεότερων δεδομένων και πρακτικών στον τομέα των ΙΦΝΕ. Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα μας μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από τις διαλέξεις, τα στρογγυλά τραπέζια και τις παρουσιάσεις περιστατικών που θα λάβουν χώρα. Η διεπιστημονική συζήτηση περιπτώσεων ασθενών με ΙΦΝΕ, θα έχει ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ενώ τα θέματα θα δομηθούν με τρόπο που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον όλων των εμπλεκόμενων ειδικοτήτων των Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου.

Οι επιτυχίες των Συνεδρίων των προηγούμενων χρόνων μας δίνουν ένα αυξημένο αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας να συνεχιστεί το ίδιο αποτελεσματικά και ομαδικά η προσπάθεια για διαρκή εκπαίδευση, δίνοντας τη δυνατότητα στις εμπλεκόμενες και ενδιαφερόμενες ειδικότητες να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις νέες εξελίξεις στον τομέα των ΙΦΝΕ.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους να μας τιμήσουν συμμετέχοντας ενεργά στο 19ο Συνέδριο της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης των Ιδιοπαθών Νόσων του Εντέρου (ΕΟΜΙΦΝΕ), συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια μας, για διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση των μελών της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας.

Με τιμή,

O Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Ι. Παπακωνσταντίνου,
Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής, Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα